Crònica 4a Prova de Lliga CxM 2022

Aquest diumenge ens dirigim a Vallada per a posar el fermall final a la lliga FEMECV de carreres per muntanya 2022 i no va poder ser de millor manera. Una carrera tècnica i bonica amb un terreny mullat que va obligar els corredors i corredores a traure el millor d'ells/as.
Àrea de Comunicació

El corredor Adil Moussaoui va recórrer els 22’2km i 1300+ en el sorprenent temps de 1h57’ i es va imposar amb autoritat. En dones, Marieta Fuentes Olcina va ser la més ràpida, recorrent el circuit en 2h24’.

Una vegada concloses les 4 proves del circuit els podis van quedar de la següent forma:

3ª MARIA OBRERO CATALAN - CM.VISTABELLA

Però en aquesta carrera ens va reservar una sorpresa més ja que, després de diversos mesos de treball entre les vocalies de muntanya inclusiva i carreres per muntanya, i gràcies a la inestimable col·laboració del club organitzador (C.E. Alt de la Creu), aquest dia també vam poder dur a terme la primera carrera per muntanya inclusiva per a persones amb discapacitat visual en una dura prova de 10km i 600+ que van compartir amb els joves i corredors Open.

La prova va tindre un gran acolliment per part del públic assistent i va aconseguir trencar una llança a favor de la inclusivitat i els esports de competició que s'acullen a la nostra federació (FEMECV).

Només ens queda donar les gràcies a tots els clubs i institucions públiques que han fet possible una lliga amb carreres del més alt nivell i esperem veure-us a tots/as en la resta de campionats CxM.