Actualidad Carreras por Montaña

El pasado 13 de enero, se realizó en la Universidad Miguel Hernández de Elche, la presentación del CURSO DE TÉCNICO DEPORTIVO.
Calendario oficial de Carreras por Montaña FEMECV
La marca oficial de la Selección Valenciana de Carreras por Montaña para el 2017 será LURBEL
Reunión de Árbitros de Carreras por Montaña, realizada el pasado 19 de noviembre, donde además de los temas a tratar, como el calendario de Carreras por Montaña 2017, realizaron una ponencia sobre “Plan de Emergencia para Competiciones de Carreras por Montaña”
El pasado fin de semana, del 4 al 6 de noviembre, tuvo lugar la Concentración Anual de Escalada Femenina FEMECV, organizada por la Vocalía de Mujer y Deporte, que este año volvió a la Provincia de Valencia, a las zonas de escalada de Montesa y del Altet (Bellús), tras haber pasado previamente por Alicante (Castell de Guadalest 2015) y Castellón (Montanejos 2014).
El pasado 24 y 25 de septiembre se celebró segunda prueba de la Copa de España de Ultras FEDME Monduber trail con 78 KM de recorrido y 3.900 metros de desnivel positivo.
Monduber trail es un evento para disfrutar en familia y amigos, ya que ofrecemos actividades para todos.
UNIVERSITAT JAUME I CASTELLÓN DE LA PLANA 14 - 16 DE OCTUBRE DE 2016
Aquest cap de setmana la Copa de Espanya de la FEDME, torna a terres Valencianes, Vistabella del Maestrat acollirà la 5ª prova de les 6 que formen la Copa. La “X Cursa per muntanya Vistabella”, amb una distància de 27 km i 1.500 m. desnivell positiu en la categoria Sènior y de 10 km i un desnivell positiu de 750 m. per a les categories cadet i júnior. Un recorregut preciós pel Parc natural del Penyagolosa, corredor al principi i més dur i tècnic cap al final, que ha variat respecte al de l’any passat. La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV, disposada a fer un bon paper en casa i millorar posicions de cara a la classificació general.
Aquest cap de setmana, hem celebrat al Valle del Jerte la 3ª Concentració Intercentres de Tecnificació de Curses per Muntanya de la FEDME. Un cap de setmana intens on els jovens dels diferents Centres de Tecnificació han conviscut i han compartit experiències. A part de les dues eixides a la muntanya, el dissabte i el diumenge, el dissabte per la vesprada van tindre una xarrada molt interesant a càrrec de Miguel Heras.
Aquest cap de setmana, es celebrarà al Valle del Jerte la 3ª Concentració Intercentres de Tecnificació de Curses per Muntanya de la FEDME, recordem que aquesta activitat neix de la Concentració Intercentres que des de feia anys venient fent els centres de tecnificació de la Federació Catalana i Valenciana. Al 2014 va ser a Ripoll, al 2015 en Benasque i enguany els anfitrions seran el Centre de Tecnificació d’Estremadura. La representació valenciana en aquesta ocasió serà mes curta què en edicions anteriors, degut a la impossibilat d’alguns tecnificats a poder assistir:
La cursa celebrada el passat diumenge 19 de juny en Cantabria no va ser tot lo positiva que ens haguera agradat. Malgrat no haver tingut uns bons resultats, podem estar satisfets per què els nostres corredors ho van donar tot de si. El nivell general cada cop és més alt, cosa que ens obliga i ens motiva per a seguir entrenant més i millor. Vull felicitar a tota la selecció per la seua implicació i l’interès que han demostrat.
El diumenge passat era el Campionat en línia I aquest proper diumenge, 19 de juny, el Campionat de Km Vertical, un calendari d’autèntica bogeria. Fuente Dé (Cantabria) acull aquesta prova i el Club Kilometro vertical Fuente Dé, ens ha preparat un circuit més vertical que l’any passat, en només 2.600 m. els corredors hauran de pujar els 970 m de desnivell. Dels 16 corredors que havien segut convocats, han hagut dos canvis, Juan Martínez i Jordi Monferrer, substitueixen a Mario Bonavista i Ramon Navarré.
Era un objectiu difícil, mantindré, a nivell de selecció, els llocs aconseguits l’any passat era molt complicat, però els nostres corredors eixien disposats a donar-ho tot.
La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV ha participat aquest cap de setmana en la 4ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME, en Vilaller (Lleida). La Skyrace Vallibierna, prova de 34 km i 2.700 m+ ha sigut la prova que s’ha celebrat aquest diumenge 5 de juny.
Arriba la darrera convocatòria de 2016 de la selecció, en aquesta ocasió per a participar el dia 19 de juny, en Fuente Dé (Cantabria) en el Campeonato de España de Km vertical. El club Kilometro vertical Fuente Dé, acull per segon any consecutiu el Campionat, però en aquesta ocasió en un circuit més vertical, en només 2.600 m. els corredors hauran de pujar els 970 m de desnivell. En total son 16 corredors convocats, 10 absoluts i 3 cadets i 3 júniors.
Un any més la FEMECV participará en el Campionat d’Espanya de curses per muntanya, será la representació més nombrosa de totes les edicions en les què ha participat, 15 corredors absoluts,8 júniors i 5 cadets formen la selecció que ha preparat l’Àrea de curses per muntanya per al 12 de juny, en Cercedilla (Madrid) on el Club Tierra Tragamé organitzarà la XX Maratón Alpino Madrileño, prova de 44 km i 2.650 m+
La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV ha participat aquest cap de setmana en la 3ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME, en Otañes .(Cantabria). La Trail Rae, prova de 34 km i 2.090 m+ ha sigut la prova que s’ha celebrat aquest diumenge 1 de maig.
La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV participarà aquest cap de setmana en la 3ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME, en Otañes .(Cantabria). La Trail Rae, prova de 34 km i 2.090 m+ se celebra aquest diumenge 1 de maig.

Páginas

C/ Marià Luiña, 9 baix. 03201 Elx
Telf: 965 439 747 - Fax: 965 436 570
femecv@femecv.com