Novedades

3ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME

La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV ha participat aquest cap de setmana en la 3ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME, en Otañes .(Cantabria). La Trail Rae, prova de 34 km i 2.090 m+ ha sigut la prova que s’ha celebrat aquest diumenge 1 de maig.

Resultats agredolços per als components de la selecció.

En la categoria Femenina,  Pilar Raro Garnes i Eva Bernat Llorens  (les dos del CxM Valencia) tot i no haver corregut amb bones sensacions, van obtindré una meritòria cinquena i novena posició respectivament, ocupant actualment, en l’acumulada de la Copa, la quarta i la sisena posició; quedant encara per disputar 3 proves més.

En la categoria masculina, sort dispar, Miguel Angel Sánchez Cebrián ( Marató Crevillent) no es va recuperar de la victòria en la MiM 8 dies abans i en el km 26 es va retirar, per la seua banda Mario Bonavista Domingo ( Mur i Castell-Tuga) va quedar en la vuitena posició a 11 minuts del guanyador de la cursa, Zaid Ait Malek. Juan Navarro Martínez  (Corremon Trail) amb problemes físics acaba la prova en la 29ena posició y el corredor de la subcategoria promesa, Jimmy Soriano Luiz (Corremon Trail) va acabar cinquè.

En la categoria júnior, Guillermo Albert Lizandra (Amics Volta al Terme de Fondeguilla) després de patir un esquinç el dia abans, va poder acabar la cursa en setena posició. Ricardo Cherta Ballester (Amics de les curses populars Alcalà-Alcossebre) va entrar darrere de Guillermo.

Destacar l’alt nivell dels participants tant en categoria masculina com femenina. Aquesta competició, malgrat tot, te un alt nivell, cosa que obliga als corredors a esprémer al màxim en cada cursa. Ara a preparar la quarta prova de la Copa que se celebrarà el dia 5 de juny a Vilaller.

Autor: 
Àngel Font - Seleccionador de Carreras por la Montaña de la FEMECV