Destacados

3ª Prova de la Copa de Espanya per Muntanya FEDME

Dura i exigent cursa la celebrada el diumenge 16 de juny a Vilaller (Lleida), la 3ª de les 5 proves que componen la edició de la Copa de Espanya de curses per muntanya FEDME , no va defraudar a ningú, malgrat que la participació no va ser alta, si que ho va ser la qualitat dels participants.

En Xics Fran Macià, que anava en la setena posició en el km 22, es va vore superat per 2 corredors, arribant a meta en una meritòria novena posició, amb un temps de 03:46:17. Jhon Rogla i Victor Serrano van fer tota la cursa pràcticament junts, acompanyats durant bona estona del també valencià, Juan Navarro. Els dos van mantenir les seues posicions durant tota la cursa i van arribar a meta en la 24 i 25ena posició, amb un temps de 04:00:15, just davant de la guanyadora en la categoria femenina Maite Maiora. A destacar que Victor pertany a la subcategoria promesa, en la qual va obtenir la Medalla d’or ( ja en van dos de dos) i de moment va segon en la general de la Copa, tenint en conter que en la 1ª prova no va participar i que de les 5 curses se’n elimina una, te moltes opcions de cara al final de la Copa.

                En quant a la participació femenina, Melissa Galí, fins al km 22 ocupava la setena posició, un bon lloc donat l’alt nivell que també hi havia en dones, però, al igual que a Fran, els darrers 12 km se li van fer llargs i va arribar a meta en la novena posició amb un temps de 04:30:49. D’altra banda Silvia va fer una gran cursa, de menys a més i malgrat tindre problemes estomacals a partir de meitat cursa, va acabar en una meritòria dotzena posició. Alba, que al igual que Victor, és de la subcategoria promesa, va eixir a fer la seua cursa, sabent la duresa del recorregut i que lo principal era acabar la cursa amb bones sensacions i mantenint la primera posició en la classificació provisional de l a Copa.

Ara descansem 4 setmanes i a per la 4ª prova, que serà en Zumaia, la Flysch Trail ens espera. En 4 setmanes passarem de córrer a més de 2.500 m a córrer a nivell del mar.

Autor: 
Àngel Font - Seleccionador de Carreras por la Montaña de la FEMECV