Destacados

Concentraciò Intercentres FEDME 2014

El passat cap de setmana es va realitzar la Concentració intercentres de la FEDME 2014. Des de fa dos anys la Federació d'Esports de la Comunitat Valenciana i la Federació Catalana feien una concentració en la que s’intercanviaven experiències en la formació dels tecnificats, que les dues federacions tenen per a la formació esportiva dels joves en les curses per muntanya. A la FEDME li ha agradat la idea i enguany la concentració s’ha fet extensiva a totes les Federacions.

Les federacions participants han sigut, la Catalana, l’Extremenya, l’Andalusa, la Balear i per suposat la valenciana, que va desplaçar a la localitat de Ripoll, a 14 tecnificats i 3 tècnics:

Cadets: Jose Carlos Diaz  Garcia i  Pedro Robles Valls.

Júniors:  Ramon Navarré Sanz, Salva Puchades Barreda, Guillermo Albert Lizandra, Bernat Mateu Escrig, Javier Brusel Obon, Reece Asik, Andrea Martinez Font i Patricia Torres Villar.

Promeses:  Alba Beltrà Escolano, Victor Serrano  Peces, Carlos Moreno Garcia i Carolina Becerra  Jover.

Tècnics: Francisco Bernabeu, Luis Fer Sanchez i Àngel Font.

El total de participants va ser de 37 tecnificats i 7 tècnics.

La concentració va començar divendres 18 amb la trobada i presentació dels participants. El dissabte dia 19 pel matí es va fer una eixida didàctica a la muntanya, on a part de gaudir dels paisatges del Ripollès, els joves van rebre consells i tècniques en la curses per muntanya. Per la vesprada el tècnics van tindre una reunió amb Lluis Ginés, director tècnic de la FEDME. A les 18:30 el Dr Xavi Sant, metge de la FEDME, va fer una xarrada sobre nutrició en l’esport, aplicat a les curses per muntanya. En el sopar ens va acompanyar el gerent de la FEDME Lluis López. El diumenge es va fer una altra eixida a la muntanya, en aquest cas es vam traslladar a Queralbs, des d’on vam anar pel camí vell, fins al Santuari de Nuria.

La experiència viscuda aquest cap de setmana ha estat molt profitosa, per a tecnificats  i tècnics, en la que a part d’aprendre moltes coses tots ens ho van passar molt be.

Fotos de la concentració: https://plus.google.com/photos/102791932371777518224/albums/6038283295517448161

Autor: 
Àngel Font - Seleccionador de Carreras Por Montaña de la FEMECV