Destacados

CRITERIS SELECCIÓ DE CORREDORS PER A REPRESENTAR A LA FEMECV EN LA COPA DE ESPAÑA FEDME 2016

Per tal de fer la millor selecció possible que represente a la nostra federació en la Copa de España de curses per muntanya.

Hem variat un poc els criteris de selecció, degut en primer lloc a l’aplaçament de la primera prova de la nostra lliga, que bàsicament servia per a triar als corredors i en segon lloc que la primera de les 6 proves que formen la copa de España tindrà lloc el dia 13 de març i per tant només s’hauran realitzat dues proves de la lliga, amb pocs criteris per fer la millor selecció.

                Per tant el criteri principal que tindrem en conter, a part del resultat en la lliga autonòmica i criteris personals, serà el resultat en la primera prova de la Copa, que com tots sabeu cau en casa nostra, més concretament en Borriol. Això vol dir que tots els interessats en córrer la Copa de Espanya amb la selecció valenciana tindran que córrer la Mabo pel seu conter.

                En aquesta prova cada corredor es pagarà les seues despeses i per a la resta de les 4 proves en que participarem (recordem que la segon prova coincidís amb el campionat autonòmic) les despeses correran a càrrec de la Federació.

                Davant de qualsevol dubte em podeu telefonar al 695 810 040 o a l’e-mail selecció@femecv.com

 

Autor: 
Angel Font Seleccionador Carreras por Montaña