Destacados

Debut més que acceptable de la selecció valenciana de carreres per Muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana en la “Copa de España de carreras por montaña” FEDME

Ha sigut aquest diumenge en Aiguafreda, comarca del Vallés Oriental (BCN), la primera de les 5 proves de que consta enguany la Copa. Per a començar, una marató amb un desnivell positiu de 3.000 m. Ufff!

La selecció valenciana de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, esponsoritzada per SportHG i la Diputació de Castelló, estava composta per :

Categoria Sènior

·         Melisa Galí Francisco del Club Penya Mur i Castell-Tuga.

·         Silvia Miralles Arnau del Club Penya Mur i Castell-Tuga.

·         Jhon Roglà Alterman del Club Penya Mur i Castell-Tuga.

·         Francisco Vicente Macià Garcia de la S.M. Club Atletismo Marathon de Crevillente

Sub categoria Promesa

·         Alba Beltrà Escolano del Club Novelder de Muntanyisme

Seleccionador

·         Àngel Font Piquer - Seleccionador de Carreres per Muntanya de la FEMECV

 

Tenint en conter la duresa de la prova i l’alt nivell que hi havia, tant en dones com en homes, només cal veure els primers llocs de la classificació general, Luis Alberto (guanyador de la cursa), l’equip de l’Sportiva (entre ells els corredors de la federació valenciana, Cristobal Adell i Alfredo Gil) amb la guanyadora Maite Maiora, Nuria Picas, Eva Moreda , etc. Podem dir que els nostres han aconseguit uns bons resultats.

  • , setena classificada, amb un temps de 5:05, ha fet cursa molt ben regulada, controlant sempre les seues forces, arribant a meta amb molt bones sensacions.
  • , amb lleus problemes físics i no tenint bones sensacions, decideix retirar-se en el km. 25
  • , molt bé, amb un temps de 5:47:03, 22ena de la general i 1ª promesa, controlant en tot moment el que li esperava al davant, al final li han fallat un poc les forces; la distància, el desnivell i la forta calor li han fet baixar el ritme, només dir què al km 30 portava 4 hores i els 12 km finals li han costat 1:47

Fran Macià, ha arribat en el lloc 13é amb un temps de 4:16:50, en una cursa plantejada de forma molt intel·ligent, de menys a més, acabant amb molt bones sensacions.

  • , 23é de la general, amb un temps de 4:24:41, portant una línia molt regular durant tota la cursa, una xicoteta distracció li ha fet perdre algun minutet. Aconseguint acabar la cursa molt satisfet. 

Ara a preparar la segona prova, el dia 27 d’abril, en Alhaurín el Grande, Málaga.

Autor: 
Angel Font - Seleccionador de Carreras por Montaña de la FEMECV