Novedades

Día del Senderista

Aquest diumenge dia 18 de gener s'ha celebrat en la localitat de Xàtiva el dia del Senderista de la Comunitat Valenciana, a ella s'han concentrat prop de tres-cents senderistes federats, vinguts de tots els racons de la Comunitat Valenciana. L'activitat estava organitzada pel Centre Excursionista de Xàtiva, la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat València (FEMECV) i l'ajuntament de Xàtiva.

El recorregut de la marxa va discórrer per la Serra de Vernissa en un recorregut d'11 km, que començava des del l’Albereda i pels carrers de Xàtiva fins al peu de la muntanya envoltant tot el Castell edifici d'origen ibèric i romà, els participants van poder gaudir d'excel·lents vistes paisatgístiques i de la ciutat, combinant història, cultura, esport. 

Este domingo día 18 de enero se ha celebrado en la localidad de Xàtiva el día del Senderista de la Comunitat Valenciana, a ella se han concentrado cerca de trescientos senderistas federados, venidos de todos los rincones de la Comunidad Valenciana. La actividad estaba organizada por el Centro Excursionista de Xàtiva, la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunidad Valencia (FEMECV) i el ayuntamiento de Xàtiva.

El recorrido de la marcha discurrió por la Sierra de Vernissa en un recorrido de 11 km, que comenzaba desde el la Albereda y por las calles de Xàtiva hasta el pie de la montaña rodeando todo el Castillo edificio de origen ibérico i romano, los participantes pudieron disfrutar de excelentes vistas paisajísticas y de la ciudad, combinando historia, cultura y deporte. 

Autor: 
Francisco Sales - Activador Senderista
Etiquetas: