Novedades

EQUIP FEMECV DEL RALLY D´ESCALADA

Alvaro Vernich i Lluis Vernich del nostre equip FEMECV de Rally d'escalada, van aconseguir ser els segons classificats masculins.

Després de passar uns dies coneguent la zona, i posterior descans d'una setmaneta, comencem el Rally 12h del Chorro. Ha estat plovent durant la nit, però pareix que el dia es mantindrà. Fa un poc de vent, però és d'agrair pensant que la setmana passada estàvem a quasi 30ºC

El nostre objectiu, és intentar fer quatre vies, encara no sabem si tindrem el temps i la capacitat per poder realitzar-les. Comencem per la via Ebola del sector Antrax, després d'un ràpid descens, seguim amb Zeppelin (sector Tres Techos). És migdia quan eixim per dalt, pareix que anem bé de temps però no ens confiem, ja que ens queden 300 metres de A1e en la via Tres Techos i córrer fins a Estrella Polar (sector Solarium). Són les cinc i poc de la vesprada i estem als peus de via Estrella Polar, el cansament ja fa rato que es fa notar, i amb una última apretà, eixim a les 19:15 per dalt, hem complit el nostre objectiu, encara que ens queden 45 minuts que podríem aprofitar. Després d'algun moment de dubtes, provem sort amb la via Clint Eastwood que aconseguim acabar uns minuts abans que és complixquen les 12h.
Una magnífica prova en la qual intentem donar el màxim i una miqueta més. I sempre amb molt bon ambient. Motivació al màxim per als següents Ral·lis..

 

FOTOS CEDIDAS

Autor: 
Lluis Vernich (Miembro de PTACV)