Novedades

Ferran Latorre a Canet d'En Berenguer

El Club de Muntanya Rotipet celebra el seu segon aniversari amb la conferència “Del 8b als 8000m “ del muntanyenc català Ferran Latorre.

El dia 22 de febrer a les 19 hores, l’auditori municipal de Canet d’En Berenguer acollirà la conferència “Del  8b als 8000m” del muntanyenc català Ferran Latorre organitzada pel Club de Muntanya Rotipet.

Ferran Latorre és un consolidat alpinista que durant els seus anys dedicats a la muntanya ha aconseguit dues vegades el Piolet d’Or (1995 i 2008) atorgat per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya per l’obertura de vies de dificultat als Alps i per l’ascensió al mític Gasherbrum IV.

Ha escalat set vuitmils i des de fa 15 anys treballa com a càmera de TVE al programa “Al filo de lo impossible” que li ha permès fer expedicions per tot el món.

A la xerrada que oferirà fa un repàs exhaustiu i complet de totes les activitats que ha realitzat durant la seua carrera esportiva, amb l’ajuda d’elements audiovisuals dels seus viatges i travesses.

Tots els ingressos recollits per la venda d’entrades, 3€, seran per al centre ocupacional San Cristòfol de Sagunt.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a les instal·lacions de la piscina municipal de Canet d’En Berenguer, o el mateix dia en taquilla. Les reserves es realitzen al 96 268 00 67.

L’activitat compta amb el suport de l’ajuntament de la localitat valenciana i diversos comerços locals.

Amb aquests actes, el Club de Muntanya Rotipet celebra el seu segon aniversari i enceta un cicle d’activitats culturals relacionades amb la muntanya i el respecte per l’entorn.

Per a més informació http://clubmuntanyarotipet.blogspot.com.es

Autor: 
Miquel Giménez (Vocal de Premsa)
Etiquetas: