Destacados

Inuguració del GR 330

Aquest dissabte 8 d'abril d’inaugurat el sender GR 330, Gran Ruta Costa Blanca Interior que a compta amb el patrocini d’Excel·lentíssima Diputació d'Alacant i el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, la jornada senderista s'ha realitzat amb motiu de la presentació d'aquesta ruta que recorre la província d'Alacant.

L'acte ha comptat amb la participació de Vicepresident Eduardo Dolón i amb alguns representants dels ajuntaments per on discorre el recorregut del sender. Aquesta etapa inaugural s'ha recorregut un tram de l'etapa 2 entre les localitats de Parcent i Llibrer, aquesta gran ruta de senderisme compta amb pre-homologació de la FEMECV.

 

Este sábado 8 de abril se inaugurado el sendero GR 330, Gran Ruta Costa Blanca Interior que a cuenta con el patrocino de Excelentísima Diputación de Alicante y el Patronato Provincial de Turismo de la Costa Blanca, la jornada senderista se ha realizado con motivo de la presentación de esta ruta que recorre la provincia de Alicante. El acto ha contado con la participación de Vicepresidente Eduardo Dolón y con algunos representantes de los ayuntamientos por donde discurre el recorrido del senderó. Esta etapa inaugural se ha recorrido un tramo de la etapa 2 entre las localidades de Parcent y Llibrer, esta gran ruta de senderismo cuenta con la pre-homologación de la FEMECV.  

Autor: 
Paco Sales - Activador del Senderista de la FEMECV