Novedades

Sebas, Subcampió d’Espanya Ultra 2016

El passat dissabte 2 d’abril es va celebrar a Viladrau el Campeonato de Espanya Ultra de la FEDME, la cursa Ultra del Montseny, amb un recorregut de 80 km i 4500+, va ser la prova que va coronar als Campions de la modalitat de 2016. Els Guanyadors van ser Gerard Morales del CEX. Moyanes i Gema Arenas de la Selecció Andalusa. La participació de la selecció valenciana va estar brillant, amb una excel·lent segona plaça per al corredor de Petrer, del Club Maratón Crevillent, Sebastian Sanchez Saez i una sisena posició per a Dani Amat Asencio d’Elda, del Club Running Cid i en categoria femenina la corredora d’Atzeneta del club GR33, Belen Agut Medall va arribar a meta en la tretzena posicició. Menys sort van tindre els altres dos membres que formaven la selecció, Alicia Chaveli i Victor Bernad, van tindre que abandonar la cursa, en el km 34 i 53 respectivament, degut al constipat que feia dies que arrastraven i que els impedia rendir al seu màxim nivell.

Si la medalla de plata de Sebas ja és de per si un gran èxit, la cosa haguera pogut ser encara millor, després de que pel km 20, en un encreuament complicat i al que van treure les cintes que marcaven el recorregut, els corredors que anaven al cap de la cursa es van perdre momentàniament, cosa què va fer què els primers vint de corredors es reagruparen en el km 23. A partir d’ací Sebas va compartir el capdavant de la cursa, fins que a partir del km 50 es va col·locar primer en solitari i no va ser fins la darrera pujada en la que Gerad Morales va passar al nostre Sebas.   Gran cursa també de Dani Amat, a partir del km 23 sempre entre els 10 primers de la cursa, a falta de 10 km es va posar el quart de la cursa, però finalment va estar superat per dos corredors acabant en una més que meritòria sisena plaça. En quant a Belen Agut, una cursa molt regular durant tot el recorregut, mantenint pràcticament en tot moment la tretzena posició en la que va arribar a meta.

Destacar també la Catorzena posició de la Crevillentina Myriam Talens, del Club Maratón Crevillent, amb un temps de 11:49:16 

 

    2  SANCHEZ,SEBASTIAN 08:21:45

    6  AMAT,DANI  08:35:18

119 AGUT,BELÉN 11:36:22

 

Autor: 
Àngel Font - Seleccionador de Carreras por la Montaña de la FEMECV