Destacados

Trail Cara Los Tajos; Alhaurín el Grande 27 d’abril de 2014

II prova de la Copa de España de carreres por montaña FEDME Dos medalles d’or en la subcategoria promesa per a Alba i Victor. La Selecció Valenciana de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana es va desplaçar fins a Màlaga, amb els corredors de la 1a prova; John Roglà, Melissa Galí i Silvia Miralles del Mur i castell-Tuga, Fran Macià del Marató de Crevillent, Alba Beltrà del Club Novelder de muntanyisme i amb la incorporació del promesa Victor Serrano Peces del Never Stop running. També els va acompanyar Salva Puchades en la categoria júnior.

En un entorn que no ens esperaven, una serra molt poblada de pins, amb bons senders i magifiques vistes de Malaga i de la costa africana des del cim de la cursa, (La Bola 1.120 m.), amb unes bones condicions climàtiques per a córrer, es va donar l’eixida a les 8 i 20 a la categoria júnior i cadet, en la que participaven els valencians Ramon Navarré del Mur i Castell-Tuga i Salva Puchades del Never Stop running, segon i sisè de la categoria respectivament. A les 8 i mitja es donava l’eixida a la categoria absoluta amb bona participació, tant en quantitat i qualitat en homes i dones.

Del resultats de la selecció valenciana, destacarem les dues medalles d’or obtingudes en la subcategoria promesa per Alba Beltrà i Victor Serrano, Victor va fer una excel·lent cursa acabant el 24é de la general. Alba no va tindre el seu dia però va mantindré la primera plaça.

En la categoria Absoluta, molt bona cursa de Fran Maciá que va quedar l’ 11é i bona cursa també de John Roglà que va acabar el 20é.

En quant a les xiques, Silvia Miralles es va refer de l’abandonament en el Congost i va acabar en una meritòria dècima posició i mes tenint en conter el nivell de les que havien quedat davant. D’altra banda Melissa no va tindre el seu dia i patint molt aconseguia acabar en 19ena posició.

Ara deixem a banda la copa i ens centrarem en el Campionat de España que se celebrarà en Isaba el dia 1 de juny.

Autor: 
Àngel Font - Seleccionador de Carreras por Montaña de la FEMECV