Crònica del Campionat de Llarga distància FEMECV en Forna.

Diumenge passat va tindre lloc l'última prova corresponent a la temporada 2021 de carreres per muntanya.
Departament de comunicació

I que millor forma que fer-ho que, amb la prova més dura de totes, el campionat de llarga distància. Els i les esportistes es van reunir en la localitat de Forna, lloc de partida de la ja més que coneguda Botamarges.
Ni més ni menys que 64km i 3300m+ els separaven del seu objectiu. La prova que ix de la xicoteta població de Forna i recorre les valls de la Marina i la Safor, va discórrer sense contratemps i el bon temps va acompanyar durant la jornada, la qual cosa va fer que es poguera gaudir d'una jornada fantàstica, amb un ambient increïble provocant que quan arribes a meta et sentes com a casa.
Finalment, després de 6h45'38" Juanjo dels Àngels, del Club de Córrer Xeraco, va travessar la meta en primera posició, seguit a menys de dos minuts per David García i amb Miguel Ángel Soriano del C.D. de Muntanya i Escalada Like Sport completant el podium després de 7h05'.
Quant a les dones, Aida Pérez, del Dénia Corre Trail, va aconseguir l'or parant el crono en 7h56'33" Seguida de Ilona Kibildaite (8h00'42") i Núria Orta (8h13'06"), del S. M. C.A. Maraton Crevillent
Tanquem la temporada amb un gran sabor de boca i amb molta il·lusió de començar la següent.