Campamento de Pascua, la nueva propuesta de la Vocalía de Juventud y Familia.

1

Campamento de Pascua, la nueva propuesta de la Vocalía de Juventud y Familia.

Para este año 2023, además de la Liga Sargantanes y las acciones que se realizarán en verano, se ha querido apostar por esta acción dirigida a niños y niñas amantes de la montaña.
Equipo de comunicación

 

Des de la vocalia, ens informen d'aquesta activitat que tindrà lloc del 10 al 14 d'abril, a la comarca valenciana de la Vall d'Albaida, concretament en Atzeneta d’Allbaida.

 

Està orientada als xiquets i xiquetes d'entre els 8 i els 13 anys, de 3r de Primària fins a 1r de l'ESO, perquè puguen gaudir de la muntanya, l'esport i la cultura.

Un campament multiaventura, en el qual practicaran senderisme, orientació en el medi natural, maniobres de ràpel, flora fauna autòctona, supervivència (construcció de vivacs) i petició d'auxili, el PAS (Protegir, avisar i socòrrer), jocs (de tàctica, d'orientació, de relleus i cooperatius, populars, d'espectacles...), rutes culturals/mediambientals, activitats nocturnes, concursos, taller de nusos, projeccions, gimcanes...

 

Les inscripcions estaran obertes fins al 25 de març. S'ha d'escriure un correu a escaladaventura@gmail.com, o un whatsapp als telèfons 620 815 682 o 622 190 166, on es donaran les indicacions de com inscriure's. El preu del campament és de 168€.

Pots consultar tota la informació ampliada en el dossier del campament: descomptes, què inclou el preu, llista de material, programació diària…

 

En l'organització participa la FEMECV, des de la Vocalia de Joventut i Família, i EscaladAventura; així com l'Ajuntament d'Atzeneta d'Albaida i el Club Excursionista Atzeneta – Amics del Benicadell.

 

MES INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS AÇÍ.

 

Patrocinadores: