Crónica Campeonato Autonómico de CxM de Largo Recorrido FEMECV

1

Crónica Campeonato Autonómico de CxM de Largo Recorrido FEMECV

En Benissa se celebró el Campeonato Autonómico de Carreras por Montaña de Largo Recorrido en un precioso escenario, la Perimetral a Benissa, que celebraba su décima edición. El recorrido de 75K se iniciaba a las 6 horas del sábado día 11 de marzo, en un día muy caluroso y con una buena afluencia de corredores.
Equipo de comunicación

La prova es desenvolupe sense cap incidència, excepte alguns abandons per la calor que va fer durant les hores centrals del dia. Malgrat que els organitzadors van reforçar els avituallaments líquids perquè els corredors pogueren hidratar-se millor entre avituallaments. A les 15 hores i 55 minuts des de l'eixida, es va tancar la meta amb l'entrada de l'últim dels participants.

 

Les classificacions obtingudes en la categoria femenina van ser: 1a posició per a Laura Irina LARA SANCHEZ del Club d'Esports de Mont. i esc. els PICA PEDRES amb un temps d'11.42:48 i en 2a posició la veterana Nuria ORTA REIG del S. M. C.A. MARATON Crevillent amb un temps de 13.19:30.

 

 

Les classificacions obtingudes en la categoria masculina van ser: 1r classificat Rubén CISCAR RUBIO del C. D. de Muntanya i Escalada SUTRAIL amb un temps de 9.09:30 en 2a posició el veterà Ramón RECATALA VORA del Club Muntanyisme Penya MUR I CASTELL amb un temps de 9.22:26 i el 3er classificat Arnau SEGUI MOLL del Club Atletisme BÈRNIA amb un temps de 9.25:40.

 

Patrocinadores: