Fin de semana de formación en Vallada del Ciclo Inicial Senderismo

Fin de semana de formación en Vallada del Ciclo Inicial Senderismo

Durante los días 24 y 26 de febrero, el alumnado de este ciclo trataron varios temas en el entorno de esta localidad valenciana, junto con su tutor Daniel Pomares Mira.
  • icono
    Técnicos deportivos
  • icono
    TOSSAL
1
Equipo de comunicación

El divendres a l'aula del Paratge de les Ermites van realitzar una classe teòrica i pràctica de radiocomunicacions. També van tindre un moment de tutoria i repàs de dubtes diversos. Finalment, es va treballar el disseny d'itinerari i planificació d'activitats.

 

L'endemà, a Serra Grossa, es va realitzar una ruta esportiva amb diversos continguts temàtics d'interpretació de l'entorn i patrimoni. Aplicant conceptes apresos de conducció, orientació, gestió de seguretat del grup. Després, es va dur a terme l'ascens al Castelll de Vallada, el Penyó de la Creu, el Alt de la Creu de la Serra Grossa, i es va visitar la cova de L’Avern, el Túnel dels Sumidors i altres llocs d'interés.

 

 

El diumenge, es va reprendre la pràctica de camp de radiocomunicacions i gestió del grup, així com un exercici d'organització i gestió de cerca de persona extraviada en muntanya. També es van realitzar tallers de transport de ferits amb mètodes de fortuna.

 

 

Un altre cap de setmana més on els objectius de les sessions s'han complit i on l'alumnat ha participat de manera dinàmica, valorant-les bé.

 

Patrocinadores: