Formación en inclusión para técnicos/as y docentes.

Formación en inclusión para técnicos/as y docentes.

La vocalía montaña inclusiva y solidaridad, ha participado en la formación de pilotos de silla de montaña-Joëlette.
1
Equipo de comunicación

Es tracta d'una sessió impartida per la EVAM per a l'alumnat del TD-2 i una altra realitzada per a professors i professores organitzada pel CEFIRE. D'aquesta manera, a través d'aquests perfils que treballen en l'àmbit educatiu i l'àmbit del medi natural, estem ampliant les possibilitats d'acostar la muntanya a altres realitats.

 

Aquesta formació ha sigut impartida pels professionals Laura Jiménez i Víctor Sánchez, professors de la UCV, experts en aquest àmbit i col·laboradors de la vocalia.

 

Apostem per difondre els valors del muntanyisme inclusiu a través d'una formació específica i pràctica, en la qual conéixer les eines que fan possible l'accés a la muntanya de persones amb alguna mena de discapacitat.

 

Des de la vocalia animem a totes aquelles persones interessades a posar-se en contacte a través del correu muntanya.inclusiva@femecv.com, per a qualsevol consulta sobre les pròximes activitats, sol·licitud de la cadira de muntanya - Joëlette de la FEMECV o dubtes que puguen sorgir sobre aquest tema.

 

La nostra principal motivació, Junts farem possible l'accessibilitat en muntanya per a totes i tots!

 

Patrocinadores: