Nuevo curso de técnicos/as equipadores/as en el medio natural

1

Nuevo curso de técnicos/as equipadores/as en el medio natural

La EVAM impartirá este curso a lo largo del año 2023 y al superarlo se podrán realizar proyectos de equipamiento de instalaciones deportivas en montaña certificadas por la FEMECV.
  • icono
    Formación
Equipo de comunicación

El curs està dirigit a les persones que vulguen perfeccionar les seues competències per a l'equipament d'instal·lacions esportives en muntanya, concretament de vies d'escalada en roca, vies ferrades i barranquisme.

 

Es realitzarà en format en línia (entre setmana) i presencial (caps de setmana), en zones naturals i aules en diferents localitzacions. Un total de 88h amb una part comuna i blocs específics, impartits per docents especialistes. En finalitzar el curs s'expedirà un certificat d'aprofitament del curs, si s'ha assistit al 90% de les hores.

 

Entre els continguts, destaquen els aspectes jurídics i mediambientals de l'equipament, així com les tècniques d'equipament en muntanya en les tres modalitats: escalada, vies ferrada i barrancs.

 

Per a accedir al curs, serà necessària una prova d'accés, la inscripció del qual estarà oberta fins al dia 12 d'abril. Els requisits d'accés, seran disposar de llicència federativa i entregar un currículum d'equipaments/reequipaments, a més de la superació de les proves,

 

La inscripció a les proves d'accés, ha de realitzar-se a través de la Tenda FEMECV, i tenen un cost de 70€. Posteriorment, es realitzarà la matrícula, el preu de la qual per alumne amb una especialitat és de 550€, i la doble especialitat 200€.

 

Per a qualsevol dubte o per a enviar la documentació necessària, es pot contactar amb l'escola a través del correu evam@femecv.com, o telefonant al 965 439 747

 

Inscripció oberta

Patrocinadores: