Premis al mèrit esportiu en escalada i alpinisme 2021.

Premis al mèrit esportiu en escalada i alpinisme 2021.

Aquest és el tercer any en què es convoquen els premis que tenen una dotació econòmica i en les quals pot participar el col·lectiu federat d'aquestes dues modalitats.
Àrea de Comunicació

 
La Vocalia d'Escalada i Alpinisme obri el termini de la recepció de sol·licituds per a aquesta nova convocatòria. Des del 22 de juny de 2022 al 31 d'agost del 2022, es podrà enviar un dossier amb el projecte realitzat, que contindrà tota la informació indicada en les bases per a poder ser valorades per un jurat, al correu escalada.alpinisme@femecv.com
 
En les bases es poden trobar les condicions dels sol·licitants, la composició i funcions del jurat, el sistema de votacions… etc, d'aquest premi que té intenció de reconéixer i recompensar activitats realitzades durant 2021 (de l'1 de gener al 31 de desembre) que destaquen per la seua naturalesa extraordinària i el seu mèrit esportiu.
 
 Les categories dels premis que s'estableixen, són les següents:
 

CATEGORIA

DOTACIÓ ECONÒMICA

Escalada esportiva i Bloc         

300 €

Escalada en gel i dry tooling

500 €

Escalada en Pared

700 €

Alpinisme Europeu

900€

Alpinisme Extraeuropeu

1.100€

 
Alex de la Torre, vocal d'Alpinisme i Escalada “anima a totes les persones que realitzen qualsevol d'aquestes modalitats a participar en aquests premis amb els quals visibilitzar els projectes que duen a terme i suposen desafiaments molt interessants”. També ens comenta que “en les edicions anteriors cap de les iniciatives va ser presentada per una dona i seria molt motivador per a la resta de dones muntanyenques mostrar aqueixos reptes i aqueixa capacitat de superació”.
 
Pots veure els guanyadors de l'edició anterior ACÍ.
 
 

Patrocinadores: