13.500 federats i federades ja compten amb l'APP FEMECV

13.500 federats i federades ja compten amb l'APP FEMECV

Des de 2021, en una aposta per la sostenibilitat, la federació compta amb una nova eina amb múltiples utilitats, entre les quals es troba disposar de la teua llicència en el mòbil i d'aquesta manera contribuir a la reducció dels residus plàstics que es generen anualment.
1
Equip de comunicació

 

Ara que s'inicia l'any, i amb ell renovem la nostra llicència federativa o la tramitem per a aprofitar-la al màxim durant tot l'any, és important comptar amb aquesta eina suposa un avanç respecte a l'accés a la informació, la disponibilitat de la llicència digital, la logística de la recollida de dorsals, inscripcions, accés … etc.
 

Descàrrega o accedeix a la teua App una vegada hages obtingut la llicència, i podràs tindre-la en format digital vàlida per a:

  • Certificar que comptem amb una assegurança d'accidents esportius a la muntanya, en el cas de requerir-lo.
  • Competicions i activitats FEMECV i FEDME, ja que es troba validada i incorporada en els protocols d'organització de proves esportives, esdeveniments i activitats, perquè l'equip d'arbitratge o d'organització l'accepte (juntament amb el DNI del participant).
  • Refugis a Catalunya, Aragó, Astúries, Navarra i País Basc, a través de l'Acord de Correspondència de Refugis. També a Andalusia, Castella i Lleó, els Alps, Pirineus francesos i altres països europeus, gràcies al Conveni de Reciprocitat Europeu. Aconsellem esbrinar, en cadascun d'aquests refugis europeus, quin tipus de llicència (digital o física) accepten, per a evitar malentesos.
     

Quant a informació referida a la FEMECV, s'accedeix a ella des de diferents apartats:

  • SOS: on trobaràs el nostre protocol d'accidents, el comunicat d'accidents i un botó d'anomenada a urgències.
  • NOTÍCIES: ací pots trobar les últimes notícies publicades en la nostra web.
  • SERVEIS: finalment, ací disposes de tots els nostres espais relacionats amb la FEMECV, com per exemples les nostres xarxes socials, l'espai de formació, pàgina de descomptes… etc.
     

L'app et permet personalitzar els temes dels quals vols que et notifique i quals no, aquesta funció està pensada per a fer més còmode el servei de notificacions a l'usuari, rebent així només aquelles que tracten temes del seu interés.


Per a personalitzar les notificacions tens que: anar a l'apartat “Més”, prémer en “Notificacions” i finalment prémer en el “Engranatge” de dalt a la dreta, una vegada ací pots activar i desactivar els temes dels quals vols que et notifique l'app.


L'app està disponible per a dispositius Android i iOS (accedint a la botiga d'aplicacions de cada dispositiu mòbil, PlayStore o AppleStore, on s'ha de buscar la nostra aplicació, “FEMECV”), tant en valencià com en castellà.


https://www.femecv.com/tu-app-femecv

 

Patrocinadores: