2a prova Copa d'España Iberdrola de Marxa Nòrdica - Sariegos 2023

El Club Esportiu Marxa Nòrdica León, al costat de la FEDME van organitzar la 2a prova Copa d'España Iberdrola de Marxa Nòrdica - Sariegos 2023, que va tindre lloc el passat 05 de març.
1
Equip de comunicació

La competició va tindre lloc en Valle Valdepegos en Sariegos, en la qual van participar més de 300 participants, procedents de les diferents autonomies del país.

El recorregut de la categoria absoluta va estar compost per un circuit tancat, amb una distància total de 3.008 metres, al qual havien de donar 4 voltes.

Pedro Romero, del Club de Muntanya Peña Azagresa de Azagra (Navarra), detenia el crono en un temps d'1.14:26, aconseguint així la primera posició absoluta.

En la categoria femenina, Izaskun Bengoa, del S. M. C.A. Maraton Crevillent, s'alçava també amb la primera posició amb un temps d'1.23:59.

Els components de l'equip Femecv que allí es va desplaçar van obtindre els següents llocs: