Campionat Autonòmic Individual i per Clubs de Marxa Nòrdica FEMECV 2024

Campionat Autonòmic Individual i per Clubs de Marxa Nòrdica FEMECV 2024

Després de les dues proves de copa celebrades a Alacant i La Vilavella, és el torn ara d'aquesta competició que reunirà marxadors i marxadores a La Nucia.
a

El pròxim 11 de maig, i organitzat pel Club Senderista i Marxa Nòrdica La Nucia, esportistes d'aquesta modalitat recorreran l'entorn de la població en una competició per una senda, que s'endinsa entre xicotets boscos de pins alternant-se amb trams de pista forestal. Eixida i meta seran des de l'Ermita de Sant Vicent,

Les distàncies seran de 12.150 m per a la categoria absoluta, 6.000mts per a les categories infantil, cadet i promo; i 1.150 m, per a les prebenjamí i benjamí.

La inscripció serà de 20€ per a la categoria absoluta, per a persones federades FEDME; 7€ per a la categoria promo. Les categories inferiors tindran l'oportunitat de participar de manera gratuïta, potenciant així l'esport base i la seua presència en les competicions. Estarà oberta fins al 5 de maig a les 23:55h. 
Qualsevol informació que necessites, pots contactar amb l'organització en: info@clubatletismolanucia.es

Finalment, us recordem que: per a les competicions oficials FEMECV és imprescindible presentar la llicència FEDME en qualsevol dels dos suports oficials (no sent vàlida ni foto ni captura de pantalla de qualsevol dels formats).
• Targeta FEDME física
• Llicència FEDME digital a través de l'App FEMECV o una altra autonomia autoritzada FEDME.

 

Patrocinadores: