Celebrada la primera Assemblea ordinària de la FEDME de 2023.

Celebrada la primera Assemblea ordinària de la FEDME de 2023.

El passat 1 de juliol va tindre lloc a Madrid aquesta cita per a aprovar el tancament de pressupost i la memòria d'activitats esportives de 2022.
1
Equip de comunicació

 

L'Assemblea Ordinària va reunir assemblearis de tota Espanya dels diferents estaments (Clubs, esportistes, àrbitres, tècnics, presidents FFAA). En ella es va exposar, per part del president de la FEDME, Alberto Aiora, el realitzat en 2022 i les competicions i activitats que s'estan realitzant en 2023, especialment aquelles que serveixen per a classificar-se en les Olimpíades de Paris de 2024 en escalada i les de 2026 d'esquí de muntanya als Alps italians. 


Tant el Director Esportiu, Lluís Giner, com el Vicepresident de Projecció Social, José María Nasarre, van explicar amb detall les nombroses activitats i esdeveniments esportius realitzats en 2022, contant que han hagut de realitzar-les amb menor pressupost per la baixada d'ingressos derivats principalment de descens de llicències FEDME, patrocinis i ajudes oficials. 


Posteriorment, es va explicar el dèficit que acumula la FEDME en 2022, i es van explicar les causes, i les gestions que s'estan fent per a corregir-lo en 2023 i 2024, fent una cridada a buscar un model de finançament de les despeses de la FEDME entre totes les parts implicades. 


Es va aprovar per majoria el pressupost deficitari de 2022, que està cobert pel fons de reserva, i també va aprovar la memòria d'activitats esportives i socials de 2022. Va haver-hi posteriorment torns de preguntes sobre tema calendari competicions, acords i finançament dels refugis d'alta muntanya, delegació de vot o no, necessitat de millorar el finançament i veure efectes de la nova llei de l'esport estatal, … etc.

 

Finalment, es va realitzar una Assemblea Extraordinària per a cobrir les vacants en la Comissió Delegada de la FEDME d'un esportista i dos presidents de FFAA (la valenciana i la basca) que van ser cobertes amb 2 nous presidents (Astúries i Navarra) i un esportista.

 

La pròxima assemblea serà el 2 de desembre, i a la qual estan convocats més de 80 assemblearis de tota Espanya, dels quals 9 són assemblearis de diferents estaments de la Comunitat Valenciana. En l'assemblea de la FEDME van ser presents a Madrid el president de la FEMECV, Carlos Ferris, i tres representants de la CV per estament de Clubs (CentrO Excursionista Eldense i S. M. C.A. Maraton Crevillent) i tècnics.

 

Patrocinadores: