Continua el nostre compromís amb Aqila, l'alpinista afganesa refugiada a Espanya.

Continua el nostre compromís amb Aqila, l'alpinista afganesa refugiada a Espanya.

En 2021, quan vam conéixer la història de Aqila, ens bolquem amb ella per a aconseguir que viatjara al costat de la seua família des de l'Afganistan fins a Espanya. Més tard ens va visitar i vam poder conéixer més en profunditat la seua experiència i brindar-li el nostre suport per a aconseguir que tinguera un futur al nostre país, i continuar practicant l'alpinisme, esport en el qual ha aconseguit grans assoliments.
1
Equip de comunicació

 

Ara, ens bolquem de nou amb la seua causa, perquè ens sembla que es correspon amb la noblesa i els objectius de la nostra federació i del muntanyisme. 
 

“Aqila más allá de la cumbre” és un projecte que busca promoure la igualtat de la dona en l'esport a través de l'últim repte de Aqila, que s'ha proposat aconseguir el cim del Mont Blanc.
 

Aquest desafiament representa molt més que una simple ascensió a una muntanya icònica. És un símbol de la lluita de les dones per trencar barreres. A través d'aquest repte, la FEMECV busca inspirar a altres dones i xiquetes a explorar l'esport de muntanya i l'escalada, demostrant que no hi ha límits per al que poden aconseguir.
 

En secundar i donar visibilitat a Aqila en el seu propòsit de pujar el Mont Blanc, la FEMECV busca generar consciència sobre la importància de la igualtat de gènere en l'esport i promoure un canvi cultural en el qual totes les persones, sense importar el seu sexe, tinguen les mateixes oportunitats i drets.
 

La realització d'aquest repte ve acompanyada de l'enregistrament d'un documental, que serà una poderosa eina per a crear consciència sobre els impediments i barreres que enfronten les dones afganeses en la seua cerca d'igualtat i llibertat. A través de les imatges captivadores de l'expedició i els testimoniatges de Aqila i el seu equip, volem inspirar al món i fomentar la solidaritat global.
 

El nostre objectiu és recaptar, 15.000 € per a finançar l'expedició al Mont Blanc de Aqila i el seu equip d'enregistrament. Aquesta quantitat cobrirà els costos de la logística de l'expedició, l'equip necessari per a la filmació i la producció del documental.
 

Amb la teua ajuda, podem fer realitat aquest emocionant projecte i portar la veu de les dones afganeses a les altures més altes.
 

https://www.migranodearena.org/reto/aqila-mas-alla-de-la-cumbre

Patrocinadores: