Crònica 1a Prova de Lliga de Carreras per Muntanya 2024

Crònica 1a Prova de Lliga de Carreras per Muntanya 2024

El passat cap de setmana es va iniciar la Lliga de CxM de la FEMECV2024 en la població de Genovés, organitzada pel Club Camins de Cabres, amb la 1a de les cinc proves de disputar.
1
Equip de comunicació

 

Enguany a més de les clàssiques categories d'altres anys, tenim en totes elles participació de la categoria d'invidents en barra direccional i PromoTrail.


S'ha aconseguit una gran participació malgrat que coincidien diverses proves en la nostra Comunitat. El matí que ens ha acompanyat ha fet que la prova es disputara amb un ambient assolellat i agradable per a la pràctica esportiva.


La prova reina es disputava en un circuit de 19K amb 1100+ sobre un terreny molt tècnic. La classificació femenina l'ha encapçalada Mar Pastor Garriga del S. M. C.A. Marató Crevillent, seguida de Marta Gómez Monzón i Yasmina Martín Rivera del Club Montanyisme Penya Mur i Castell. En la categoria masculina Samuel Sánchez González del Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa, seguit de Sergio Gutiérrez Ferrol del S. M. C.A. Maratón Crevillent i Alex Juan Carratalá del Club Muntanyisme Penya Mur i Castell.


En la categoria júnior, sobre un circuit de 9K i 550+, Iker Chavarría Seva del S. M. C.A. Maratón Crevillent, ha obtingut el primer lloc i Sergio Villar del Club Muntanyisme Penya Mur i Castell i Raúl González García del S..M. Club de Atletismo Cárnicas Serrano, han estrada en segon i tercer lloc, respectivament.


En categoria juvenil, en un circuit de 9K i 550+, la femina Aitana Ferrando Muñoz del Club Esportiu Egari Trail ha guanyat la prova. Miriam Sánchez Penalva del S. M. Club Triatló Pasico a Pasico ha entrat en segon lloc i María Safont Trujillo del Club Montanyisme Penya Mur i Castell ha ocupat la tercera plaça. Pel que respecta a la categoria juvenil masculina, Francesc R. Asunción Matías del Club Deportivo Egari Trail ha entrat en primera posició seguit de Sergio Floro Mercader del S. M. C.A. Maratón Crevillent en segon lligar i Miguel Ibáñez Tejedor del Club de Córrer la Rabosa en tercera posició.


La categoria cadet disputava el mateix circuit de la categoria juvenil i la classificació ha sigut en dones Claudia Moliner Batalla del Club Triatló Tritrail Castelló de la Plana en primera posició, Julia Saborit Cervera del Club d’Esports de Muntanya Villafames en segon lloc i Carla Torralba Navarrete del S. M. Club Atletismo Green Power València en tercera posició. En la categoria cadet masculí el podi ha sigut per a Daniel Fernández Lara del S. M. Club Atletisme Cárnicas Serrano com a guanyador, Oriol Saborit Cervera del Club d’Esports de Muntanya Villafames en segona posició i Albor Illescas Martínez del Club Esportiu Cor i Muntanya de Puçol en tercera posició.


En categoria Invidents les tres agranes participants han sigut molt valentes en realitzar el mateix circuit que l'absoluta, sense cap contratemps. Les classificacions obtingudes han sigut la barra de Lidia Aguilar Ibáñez ha entrat amb 4.07, la de Carmen Belmar Sobrino amb 4.09 i la de Juan Viedma Castillo amb 4.35.

 

Apúntate ya a la próxima carrera: https://www.mychip.es/e/2-prueba-de-liga-centro-excursionista-eldense-f…


Pots veure més contingut de la prova en les nostres xarxes socials:

Instagram: https://www.instagram.com/stories/highlights/18047976520579953/

Facebook: https://www.facebook.com/FEMECV

 

Àlbum de fotos: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1L8ZJvGyVgR650733dH59pZ93WoG…
 

Patrocinadores: