Crònica Campionat Autonòmic Individual i per Clubs CxM 2023

Amb la prova realitzada a Alfondeguilla del Campionat Autonòmic Individual i per Clubs, s'acaba la temporada competitiva de CxM de la FEMECV.
1
Equip de comunicació

Amb una excel·lent organització de la prova per part del Club Volta al terme de Fondeguilla, que celebrara la seua 40 edició, a la clàssica Volta al terme de Fondeguilla.

La prova, en la seua categoria d'absoluts va ser liderada per Adil Moussaoui (EGARI Trail) i Rianna Nelson (Mur i Castell TUGA). En categoria absolut masculina el podi es va completar amb Guillermo Albert (Amics VTF) i Jorge Aibar (C.M. Campo Base). En categoria absolut femenina els llocs del podi van ser per a Ana Tauste (Lurbel Team) i Mar Pastor (Maraton Crevillent).

En categoria Júnior van fer podi Sergio Vilar (Mur i Castell – TUGA), Iker Chevarria (Maraton Crevillent), Lucas Aniorte (Maraton Crevillent). En Juvenil femení el podi va estar compost per Candela Benlloch (Maraton Crevillent) i Aitana Ferrando (EGARI Trial) i el juvenil masculí per Francesc Romeu (Club Atletisme Silla), Joel Lázaro (Club Amics Clot de Burriana) i Aitor Climent (Club de Córrer Rabosa).

En la categoria cadets els podi van ser per a Alejandra Quilis (Associació Orpesa Corre) en femení i Carle Mateo en categoria masculina.

La categoria Promesa femenina estava representada per Laia Mateu (C.m.ie. Cim Penayagolosa Xodos) i la categoria masculina el podi es va repartir entre Oscar Bou, Eloy Hornedo i Marc Gumbau, tots ells del Mur i Castell TUGA.

En la categoria Màster femení la participant Maite Ribera (MIM) va pujar al podi i en masculí els incombustibles del EGARI Trail, Rafael Murcia i Juan José Carpena, juntament amb Arturo Sanz (Maestrazgo) van formar el podi.

Pel que respecta al Campionat Autonòmic per clubs van quedar guanyadors en Clubs Femenins:

1. Mur i Castell Tuga (14:10:21): Rianna Nelson, Beatriz Fas Juan y Silvia Miralles Arnau

2. Marathon Crevillent (14:27:10): Mar Pastor Garriga, Nuria Orta Reig y Ana Belén Martínez Atencia

3. C.M. Vistabella (15:24:17): Maria Obrero Catalán, Xari Adrián Caro y Mireia Navarro Chornet

En Clubs Masculins:

1. Egari Trail (11:01:37): Adil Moussaoui, Santi Navarro y Miguel Ángel Sánchez Cebrián

2. C.M. GR33 (11:45:38): Albert García Monzó, Víctor Bernad Blasco y Roberto Prieto Gracia

3. Mur i Castell Tuga (11:45:39): Jose Luís Ballester Gómez, Cristian Callau Aledón y Ramón Recatalá Vera