Formació, inclusió i medi ambient: es tanca el termini de sol·licitud d'aquestes ajudes FEMECV

Formació, inclusió i medi ambient: es tanca el termini de sol·licitud d'aquestes ajudes FEMECV

Dimecres que ve 15 de maig finalitza el període de presentació de projectes susceptibles d'incloure's en tres de les 7 convocatòries de 2024
a

Durant aquest any s'han unificat els programes d'ajudes d'edicions anteriors i s'han creat noves línies de subvenció per a incloure activitats d'altres àmbits. En total de 19.000€ dirigits a Clubs i esportistes íntegrament. 
 

En una única convocatòria, llançada el mes de febrer passat, es presentava unes bases i sol·licitud comuna, a més d'un programa particular en el qual es van definir l'objecte, les activitats susceptibles de rebre l'ajuda, els criteris d'adjudicació, el repartiment econòmic, els terminis… entre altres aspectes.

Ara, tres de les propostes tenen com a data fi de sol·licitud el pròxim 15 de maig, en concret: 
 

 • Programa d'ajudes d'Activitats Mediambientals.
  • Dotació econòmica: 3.000 €
 • Beques Formació FEMECV.
  • Dotació econòmica: 2.000 €
 • Programa d'ajudes de Muntanya Inclusiva.
  • Dotació econòmica: 1.000€
    

D'una banda, es pretén posar en valor la formació d'esportistes en l'àmbit de l'esport, la muntanya, la seguretat i aquells aspectes relacionats. Per un altre, potenciar les activitats amb propostes que aposten pel medi ambient i la inclusió, com a clau per a una muntanya on l'obertura i el respecte siguen els seus punts forts. 
 

Els Clubs o persones interessades a participar en aquestes convocatòries, hauran de presentar la seua sol·licitud enviant un correu contabilidad@femecv.com, o de manera presencial en oficines de la FEMECV a València o Elx en l'horari d'obertura que tinguen establit (sol·licitant cita prèvia).
 

Patrocinadores: