La FEMECV col·labora amb el European Outdoor Film Tour (EOFT)

La FEMECV col·labora amb el European Outdoor Film Tour (EOFT)

Aquest festival de cinema de muntanya, passarà per València en la seua gira europea, el dia 7 de febrer, en Cinesa Bonaire i comptarà amb descomptes per al col·lectiu federat.
1
Equip de comunicació

Des de la Vocalia de Cultura, Territori i Voluntariat, es realitza aquesta col·laboració a través de la difusió del tour de cinema i la participació com a convidada especial de la periodista i responsable de la vocalia Anna Blanco. Ella comptarà la seua experiència particular com apassionada de la muntanya, el treball que realitza la vocalia i la seua participació en el RETO PELAYO a Patagònia en el 2023, primera expedició en la placa de gel continental duta a terme per un equip format exclusivament per dones supervivents de càncer.

 

Aquest esdeveniment europeu compta amb sis documentals internacionals en versió original i subtítols en castellà plens de contrastos, que conten històries de superació, sempre en primera persona, de gent real muntanyenca, cintes gravades amb naturalitat i sense guió.

 

El programa el compon aquests documentals:
•    THE GREAT TRAVERSE 
•    972 BREAKDOWNS 
•    SUMMITS IN THE SKY
•    TRIPLE EDGE
•    THE NINE WHEELS 
•    SHIFTING

 

L'aforament és limitat, i des del EOFT ens ofereixen un descompte de 2,5 EUR en l'adquisició de les entrades generals (no aplicable a altres entrades) per a les persones federades que acudisquen a l'esdeveniment a València. La projecció es realitzarà en Cinesa Bonaire (Centre comercial Bonaire, Autovia de l'Est, Km 345 - 46960, València), el dia 7 de febrer a les 19h.


Per a això, s'accedeix a la compra d'entrades a través del següent enllaç. Una vegada en la pàgina de compra de l'esdeveniment de València, es fa clic en el botó roig “aconseguir entrades” i s'indica en el codi promocional “FEMECV2024” i s'aplica. Llavors es realitza el descompte i se selecciona el nombre d'entrades.
 

Patrocinadores: