Montanejos, a la comarca de l'Alto Mijares, l'últim vídeo del cicle Fem Camí.

Montanejos, a la comarca de l'Alto Mijares, l'últim vídeo del cicle Fem Camí.

En aquesta ocasió, es va ajornar a causa de l'incendi ocorregut al març, i es va haver de canviar el recorregut i la data. En el recorregut per els senders del municipi, va participar també una cadira de muntanya, Joëlette.
1
Equip de comunicació

 

En aquest municipi de l'Alt Millars, ultim de la sèrie de vídeos de Fem Camí, hem recorregut l'SL-CV104 des de l'antic pont de pedra de San José, per sendes en ascensió al castell, una magnifica talaia sobre la vall de Montanejos i Montant. 
 

A més, vam poder conéixer la magnitud de l'incendi que va quedar prop de la població i que ha cremat nombroses pinedes de la comarca. 
Després de la ruta al Castell, en la qual va participar el president de la FEMECV Carlos Ferris, acompanyat per Javier Gómez i Javier Nieto, del Club d'Esports de Muntanya i Escalada Montanejos; Octavio de Llagos, en representació de l'Ajuntament; i Inma Rodríguez, baixem de nou al riu Millars per a unir-nos amb un grup de senderistes amb cadira de muntanya fins a la font dels Banys. El grup de la Joëlette estava encapçalat per Clara Climent, la vocal de Muntanya Inclusiva de la FEMECV i secundat per voluntaris dels Millors Guerrers, que van conduir amb la cadira adaptada a Inma Boscá pels paratges de Montanejos.

 

Una bona oportunitat per a conéixer a Montanejos les zones d'escalada i barrancs, els nombrosos senders, zones de rafting, el balneari i altres racons naturals, així com sensibilitzar-nos sobre la necessitat de cuidar la muntanya i prendre mesures de prevenció d'incendis tot l'any.

 

Pots visitar la ruta realitzada en la nostra web de senders: 
https://senders.femecv.com/es/sendero/ver/sl-cv-104

 

Amb aquest sisé vídeo, posem fi a la sèrie de vídeos *FEM *CAMÍ, amb el qual hem recorregut la Comunitat Valenciana en sis rutes (2 per província) en municipis de muntanya per senderes homologades *GR, PR o SL. 
 

Agrair la col·laboració de *AVANT - Agenda Valenciana d'Antidespoblament, dels ajuntaments i clubs de muntanya locals, que han fet possible aquest projecte, així com a l'equip tècnic que ha participat de manera activa recorrent amb nosaltres els recorreguts i mostrant tots els seus encants. 
 

Et deixem ací l'enllaç al vídeo: https://youtu.be/bs1sznl0fta
 

Patrocinadores: