Obert el primer termini d'inscripció per a les Proves d'Accés als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya.

Obert el primer termini d'inscripció per a les Proves d'Accés als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya.

El primer termini s'estableix del 10 al 28 juliol. Finalitzat aquest termini, hi haurà un segon al setembre.
  • icono
    Formació
  • icono
    TOSSAL
1

 

Superar les proves d'accés als Cicles formatius que s'imparteixen en el CENTRE AUTORITZAT D'ENSENYAMENTS ESPORTIUS FEMECV, són un requisit imprescindible per a posteriorment realitzar la matrícula les especialitats de: 

•    Inicial Grau Mitjà de Senderisme.
•    Tècnic Esportiu en Mitja Muntanya.
•    Tècnic Esportiu en Escalada.
•    Tècnic Esportiu en Barrancs.

 

La inscripció consta de diversos aspectes, la presentació dels documents corresponents i la realització del pagament de taxes a la Tenda FEMECV. Quan s'han realitzat de manera correcta es dona per finalitzat el procés i és important tindre'l en compte ja que, sense un dels dos, la inscripció no està completa.

 

Després d'aquesta inscripció, el mes de setembre es realitzaran les proves d'accés i posterior a la superació d'aquestes proves, s'iniciarà el termini per a la matrícula de l'especialitat triada, per a iniciar el curs escolar 23-24.

 

Per a realitzar la inscripció, s'accedirà a l'espai creat en la nostra pàgina web, on es troben les indicacions sobre el procediment i la documentació necessària per a presentar.

 

Aconsellem llegir tota la documentació necessària que és imprescindible aportar, ja que no s'acceptarà en cas de no ser correcta o estar incompleta.
 

Patrocinadores: