Reunió de Presidents/as de Clubs i S. M. FEMECV a Alboraia.

Reunió de Presidents/as de Clubs i S. M. FEMECV a Alboraia.

Serà el 16 de setembre quan, com tots els anys després de l'estiu, els responsables dels Clubs tenen una cita per a tractar diversos temes importants.
  • icono
    Clubs i Esportistes Provincials
1
Equip de comunicació

 

Enguany l'ordre del dia compta amb novetats. Carlos Ferrís, president de la FEMECV, comenta que “s'ha volgut aprofitar aquesta convocatòria anual per a dotar de contingut la cita que s'ha estat organitzant en els últims anys, en la qual es presentava el calendari provisional i es realitzava una ruta i un menjar. Amb aquesta nova estructura, s'ofereix als presidents/as un espai de formació a través d'una sèrie de xarrades sobre temes importants per a la gestió dels Clubs”.

 

Al matí, a les 09:30h, es realitzarà una ruta per l'horta d'Alboraia, organitzada pel Club Senderisme de València, que exercirà com a amfitrió d'aquesta jornada.

 

Posteriorment, a partir de les 12:00h, s'iniciaran una sèrie de xarrades en les quals es tractaran novetats sobre gestió, el Protocol de Prevenció enfront de l'assetjament sexual, que exposarà Laura Sebastián, Delegada de protecció de menors. La següent xarrada la realitzaran Pedro Carrasco, Vocal de Seguretat, Salut i Formació, i Carlos Ferrís, President de la nostra Federació, amb el títol “Conseqüències de la Llei Valenciana de professions de l'Esport per als Clubs de Muntanya”.

 

Després del menjar, en el Teatre Agrícola de la localitat començarà a les 16:00h reunió amb dos punts del dia. El primer serà la Presentació del Calendari Provisional de Competicions i Activitats de 2024 i l'Adjudicació d'esdeveniments vacants. Per a això, seran presents la Coordinadora Tècnica, Martesa Bello, que s'encarrega de les activitats associatives; i el Director Tècnic, Álvaro Alegre, de les activitats de competició. El segon punt, serà una xarrada sobre “Planificació de la seguretat en competicions i esdeveniments no competitius de la FEMECV”.

 

S'ha enviat als Clubs la convocatòria, juntament amb un formulari d'inscripció, que estarà obert fins al 8 de setembre. Els presidents/as podran anar acompanyats d'una persona més.

 

Patrocinadores: