Ruta botànica La Vall de Laguar des de la Vocalia d'esport per a persones Majors.

Ruta botànica La Vall de Laguar des de la Vocalia d'esport per a persones Majors.

Aquesta vocalia obri el seu calendari d'enguany amb l'organització d'aquesta activitat en col·laboració del Centre Excursionista Pedreguer.
hola

Adela Mayordomo, responsable de la vocalia, ens indica que “hem volgut realitzar aquesta acció que uneix l'esport del senderisme i el medi ambient, perquè resulte més completa per a les persones que participen”. 
 

El pròxim dia 10 de març, es realitzarà un itinerari entre Fleix i Benimaurell en una ruta circular de 7 km i 4h aproximada, amb un desnivell de +/- 200m. El punt de trobada serà en el Pàrquing de Fleix (C/ Era, 1). 
 

Les inscripcions es realitzaran a través de la Tenda FEMECV, i estaran obertes fins al dia 6 de març. Hi ha diferents tipus de preu: 
•    Majors: 10€ federats/des - 21€ no federats/des
•    Menors: 0€ federats/des - 7€ no federats/des
 

En finalitzar la ruta, s'ofereix la possibilitat de gaudir d'un menjar en un restaurant de la zona, que tindrà un cost de 17€ per a persones majors i 6€ per a menors (que es pagarà en el moment de la inscripció).
 

Des d'aquesta nova vocalia, conviden a participar no sols a les persones majors de més de 56 anys, sinó a totes aquelles que els vulguen acompanyar.

 

Patrocinadores: