Samarretes del 60é Aniversari de la FEMECV per al record i la celebració.

Samarretes del 60é Aniversari de la FEMECV per al record i la celebració.

Amb motiu de l'aniversari s'ha preparat un disseny perquè federats, federades i persones vinculades d'alguna manera a la federació el celebren junts.
  • icono
    60 Aniversari
1
Equipo de comunicación

 

Durant 2023 se celebren els seixanta anys de muntanyisme valencià, des que en 1963 es constituïra la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

 

La nostra federació ha anat canviant i evolucionant en tot aquest temps, adaptant-se a les demandes de la societat, els Clubs, les persones muntanyenques, l'administració… és el moment de celebrar aquest recorregut amb una samarreta commemorativa que ens identifique com a col·lectiu.

 

Per a això s'ha creat una imatge de l'aniversari, elaborada per la dissenyadora Paula Llamas, fent referència a les muntanyes, al sol que ens acompanya en les nostres activitats a l'aire lliure i al nombre d'anys que celebrem.

 

Va ser en la Fira de la Muntanya on es van donar a conéixer les samarretes que ja es poden adquirir en les nostres oficines d'Elx, València i Vila-real, al preu de 7€ per a persones federades, 10€ per a persones no federades.

Hi ha talles disponibles per a home, dona i xiquets/as.

També estan a la venda de manera en línia a la Tenda FEMECV (al mateix preu, però amb un recàrrec per l'enviament al domicili).

 

Patrocinadores: