Taller de divulgació de la Marxa Nòrdica a Faura.

Taller de divulgació de la Marxa Nòrdica a Faura.

Organitzat pel Comité de Marxa Nòrdica, en col·laboració amb el Centre Excursionista La Vall de Sego i l'Ajuntament de Faura, es realitzarà diumenge que ve dia 21 de gener.
1
Equip de comunicació

Es tracta d'una sessió formativa teòrica i una altra pràctica de dues hores, en la qual s'acostarà a les persones assistents a la modalitat de la marxa nòrdica, centrant-se en la seua tècnica, els seus beneficis i l'ús correcte dels bastons, tant per a la pràctica del senderisme com en el seu aspecte més competitiu. 


Aquestes jornades es realitzen des del Comité de Marxa Nòrdica de manera periòdica des de fa uns anys, com una manera de presentar a clubs, sobretot de senderisme, a aquesta activitat. 


En aquesta ocasió, s'arranca l'any 2024 amb aquest taller en un dels nostres Clubs situats més al nord de la província de València, a la comarca de les Valls. 


El taller, que és gratuït, donarà principi a les 10h i finalitzarà a les 13h. S'inclou el material (bastons i dragoneras), assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'accidents. Les persones participants hauran de portar obligatòriament sabatilles d'esport o trekking, millor que botes de muntanya. Es recomana, a més, roba còmoda per a realitzar activitat física, motxilla xicoteta amb aigua, protector solar, roba d'abric.


Les inscripcions estan obertes, i les places limitades a 60 persones. 


El punt de trobada serà en el Pavelló Multiusos de Faura.

 

Patrocinadores: