Un nou vídeo de Fem Camí a la comarca de Els Ports, per Vilafranca.

Un nou vídeo de Fem Camí a la comarca de Els Ports, per Vilafranca.

En aquesta ocasió s'ha recorregut un sender que ens mostra el patrimoni natural i cultural d'aquest racó de Els Ports, on la transhumància i el patrimoni forestal és un dels grans valors d'aquest municipi per a amants del senderisme.
hola

 

 

La ruta senderista triada a Vilafranca per al vídeo de Fem Camí, va ser una ruta circular per una sender homologat amb inici i final en l'Alberg de la Parreta. Es van recórrer les vies pecuàries del SL-CV 130, per a connectar amb l'SL- CV 18 pel Bosc de la Palomita fins a la Font d'Horta.

Des d'allí baixem pel PR-CV 1 fins a la Pobla del Ballestar, en el límit amb Terol, on descobrim el pont històric fronterer i duaner amb Aragó.
 

En la ruta, el President Carlos Ferrís va estar acompanyat per Diego Ripollés i Ildefons Fabregat del Club Excursionista Vilafranca i Sergi Monfort, del Alberg la Parreta, coneixedors del territori, i Laura Sebastián, col·laboradora de la FEMECV.
 

El vídeo està pujat en el nostre canal de Youtube perquè pugueu veure'l i compartir-lo: https://youtu.be/el3j0bu44qa
 

Link rutes Vilafranca: 

FEM CAMÍ és un cicle de 6 rutes per la Comunitat Valenciana (2 per província) en municipis de muntanya per senders homologats GR, PR o SL. El cicle compta amb la col·laboració de AVANT - Agenda Valenciana d'Antidespoblament, dels ajuntaments i clubs de muntanya locals. 
 

Pròximament s'anunciarà el següent dels vídeos de senderisme i desenvolupament rural patrocinat per AVANT Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat Valenciana. Serà pels senders de Montanejos, a la comarca d'Alt Millars.
 


 

Patrocinadores: