Destacados

Bons resultats en categories inferiors i quart lloc de l'equip femení

Resultats dels convocats de la Selecció Comunitat Valenciana per al Campionat d'Espanya de carrera per muntanya FEDME 2012 que es va disputar a Ourense

 

 “El resultat ha cobert les expectatives, inclús per damunt en algún cas puntual“, ha declarat el responsable de l’expedició, el seleccionador de la FEMECV Vicent Peydró.
 
La millor posició individual l’ha aconseguida un fantàstic Sebas Sánchez que ha entrat tretzé, seguit de Juan Navarro 20é. Tots dos lluitant en un tren d’un “nivell molt alt“, com ha reconegut Peydró. David Ballester (34é) i Ignasi Cardona (36é) han completat l’equip, quedant setens.
 
En l’equip femení grata sorpresa la de Melisa Galí (15a), de qui no s’esperava eixe resultat. Per darrere Sofia García Bardoll i Silvia Miralles han entrat juntes, mentre que Carmen Martínez ha aconseguit puntuar per a l’equip. Finalment quartes.
 
David Prades i Júlia Font plata en Júnior, Ramón Navarre bronze. En Cadets Ana Peydró plata i Andrea Font bronze.
 
Quant al resultat del Campionat d’Espanya individual, or per a Oihana Kortazar (EUS) i Iván Ortíz (AND). Per FF.AA. ha guanyat Catalunya en xiques i Andalusia en xics.
 
Adjuntem classificacions provisionals.
Autor: 
premsa FEMECV