Destacados

Cristóbal Adell i Míryam Talens, nous campions de Quilòmetre Vertical

El KV Bèrnia s’ha disputat a Altea la Vella sobre un recorregut de 4.99 km i 950m+ que assolia el cim del Bèrnia (1.128m).

Els corredors Cristòbal Adell (CM Penya, Mur i Castell) i Míryam Talens (SM CAtl Marathon Crevillent) han sigut els vencedors este matí de la primera edició del Kilòmetre Vertical Bèrnia, que ha sigut seu del Campionat Autonòmic de l’especialitat.

La competició ha tingut un protagonista destacat, l’ara triple campió autonòmic Cristòbal Adell. El corredor d’Albocàsser ha estat molt a prop del rècord autonòmic de Ramón Recatalà establert en el Puig Campana l’any passat amb 39:43. Adell ha arribat al Bèrnia en només 39:58, en un circuit més llarg encara que més baix i còmode de córrer. Han acompanyat el campió els corredors Ignasi Cardona i Toño Quilis en posicions segona i tercera respectivament.

En categoria femenina les veteranes han manat, i davant d’elles la nou vegades campiona autonòmica, ara ja en totes les competicions (lliga, absolut, vertical i kv), l’esportista Míryam Talens. La de Crevillent ha deixat el crono aturat en 1h03:02. Molt a prop han estat Vicky Romero i Cristina Castillo.

Els anteriors campions eren Ramón Recatalà, amb el seu rècord, i Silvia Alós (55:35). Mentre que el rècord femení segueix vigent en poder de Marian Aguilar amb 51:36.

En categories inferiors s’han proclamats campions autonòmics els corredors Alejandro Muchola i Ana Peydró, en cadets. I Alba Beltrá i Javier Mayor en júniors.

L’organització ha estat a càrrec del Club Nativos. Amb esta prova es dóna per tancada la temporada oficial 2012.

 

 

S'adjunten classificacions Oficial

Autor: 
Miquel Giménez (premsa FEMECV) / fotos: mychip.es, José Terrats