Fem camí: senderismo y desarrollo rural en una serie de vídeos.

Fem camí: senderismo y desarrollo rural en una serie de vídeos.

La FEMECV y la Agenda Valenciana Antidespoblamiento (AVANT) están colaborando en las actividades del 60º aniversario de la Federación con diferentes acciones de promoción de los deportes de montaña y el senderismo en el mundo rural de la Comunitat Valenciana.
1
Equipo de comunicación

En concret, s'està realitzant un cicle de 6 vídeos, 2 per província, amb un equip de cambres professionals per senders homologats en municipis xicotets de muntanya de la Comunitat Valenciana. Els enregistraments compten amb la col·laboració d'ajuntaments, Parcs Naturals i els clubs locals. Ja s'han realitzat els dos primers capítols: en el municipi de Chera (La Plana Utiel-Requena) amb el club Ropé i l'ajuntament, i el segon a la Pobla de Sant Miquel (El Racó d'Ademús) amb el Club Alpino el Rincón i el Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel.

 

1

 

La sèrie de vídeos de senderisme "Fem camí" pretén promocionar aquests municipis i senders GR, PR i SL de l'interior de la Comunitat de la mà dels seus protagonistes que tenen el senderisme com un factor de desenvolupament sostenible. El primer vídeo de la sendera de Xera es presentarà en 1 d'abril en la Fira de la Muntanya de Chera – Tierra Bobal i en els pròxims mesos es gravaran la resta de vídeos en senders de la província de Castelló i d'Alacant. El cicle està previst que finalitze en el mes juny i es podran descarregar en l'apartat de multimèdia de la web de la FEMECV i en la web específica de senders.

 

Agrair des de la Vocalia de Senders i Refugis als clubs, ajuntaments i Parcs que col·laboren amb aquest projecte d'esports de muntanya i desenvolupament rural, i que compta amb el suport de l'Agenda AVANT de la Generalitat Valenciana.

 

Patrocinadores: