La FEMECV assisteix a la commemoració de l'inici del marcatge del GR-7 a Tivissa

La FEMECV assisteix a la commemoració de l'inici del marcatge del GR-7 a Tivissa

Durant els dies 5 i 6 de maig s’ha celebrat en la localitat de Tivissa (Catalunya), la Commemoració de l'Inici del Marcatge del GR-7, a la que va assistir el Vocal Activador del Senderista de la FEMECV, Paco Sales.
premsa FEMECV / Paco Sales (Activador de Senderisme)

Per a esta celebració que s’homenatjava als voluntaris catalans que foren els pioners en el marcatge de les sendes de tot l’estat Espanyol i a més es complia el 40è aniversari del marcatge del GR-7, estava organitzat entre totes les entitats de Tivissa: Ajuntament de Tivissa, Grup Excursionista la Rata Cellarda, Extrem Team Tivissa, Patronat de Sant Blai, A.D.F i Consorci de la Serra de Llaberia.
Els actes començaren el dissabte dia 5 de maig amb una excursió guiada per a inaugurar el sender PRC 181, recuperat recentment de les Moles i la Roca Redona. A les 20.30 es va projectar un audiovisual sobre Tivissa en la Casa de Cultura. El diumenge es va fer una excursió pel Camí de la Llena i l’ascensió a la cim del Tossal de 718 m., baixarem pel Pas del Carboners. La ruta finalitza en l’ermita de Sant Blai on es va realitzar l'Acte institucional de descobriment del monòlit commemoratiu de l'inici de la senyalització del GR-7. l’Acte va comptar amb una nombrosa  representació de d’autoritats del Consell Comarcal de Serra Llamberia, alcalde de Tivissa Jordi Jardí, President de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, president de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, Joan Garrigos. Així com amb la presència d’altres representes muntanyencs a nivell de tot l'esta espanyol, el president de la  Federació Biscaïna de Muntanya Jesús Muguerza i F. Javier Arechaga, el Director de senderisme de FEDME Antonio Turno i el vocal Activador del Senderisme de la FEMECV , Paco Sales.
 
Des de la vocalia Activador del Senderista de la FEMCV, destaquem  la importància del senderisme i dels senderistes, com a mitjà de difusió i recuperació del patrimoni històric artístic de tot el  territori.
 

LA FEMECV ASISTE A LA CONMEMORACIÓN DELINICIO DEL MARCAJE GR-7
Durante los días 5 y 6 de mayo se ha celebrado en la localidad de Tivissa (Cataluña), la Conmemoracióndel Inicio del Marcaje del GR-7, ala que asistió el Vocal Activador del Senderista de la FEMECV, Paco Sales.
Para esta celebración que se homenajeaba a los voluntarios catalanes que fueron los pioneros en el marcaje de los senderos de todo el esta Español y además se cumplía el 40è aniversario del marcaje del GR-7, estaba organizado entre todas las entidades de Tivissa: Ajuntament de Tivissa, Grup Excursionista la Rata Cellarda, Extrem Team Tivissa, Patronat de Sant Blai, A.D.F i Consorci de la Serrade Llaberia.
Los actos comenzaron el sábado día 5 de mayo con una excursión guiada para inaugurar el sendero PR-C 181, recuperado recientemente a les Moles y la RocaRedona.A las 20.30 se proyecto un audiovisual de sobre Tivissa en la Casade Cultura. El domingo se realizo una excursión por el Camino de la Llenay la ascensión a la cumbre del Tossal de 718 m., la bajada por el Pas del Carboners. La ruta finalizo en la Ermitade Sant Blai donde se realizo el Acto institucional de descubrimiento del monolito conmemorativo del inicio del GR-7, que contó con una nutrida  representación de la autoridades del Consejo Comarcal de Serra Llamberia, alcalde de Tivissa, Presiente de la Federaciód’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, presidente de 

Patrocinadores:

  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge