La Selecció Valenciana disputa el Campionat d'Espanya de carrera per muntanya

Este diumenge 30 de juny va disputarse a Vilaller (Lleida) el Campionat d'Espanya de carrera per muntanya FEDME, el Vallibierna SkyMarathon (42k/3000m+)
Miquel Giménez (premsa FEMECV) / fotos: Monrasin, Ocisport

L'expedició valenciana per a la cita més important de l'any era nombrosa i els resultats més satisfactoris han estat de part dels corredors de les categories inferiors. Júlia Font (Júnior) i Ramón Navarré (Cadet) van aconseguir les medalles de plata en les seues categories. El circuit constava de 10km i 800m+ i ha sigut la primera edició d'esta competició en categories menors.
La Selecció absoluta presentava un equip molt fort en categoria femenina, potser uns dels més forts i experimentats de anteriors edicions. Dissortadament la bona actuació de Silvia Miralles (14a), acompanyada de Sofia García Bardoll (26a), no va servir per millorar la quarta posició de l'any passat. Xari Adrián i Lola Peñarrocha no pogueren finalitzar la prova per diverses circumstàncies i per primera vegada l'equip de xiques es quedava sense puntuar al Campionat d'Espanya.
L'equip absolut masculí arribava sense moltes pretensions. Enguany una formació nombrosa, amb molta il·lusió però amb una competència superior de la resta de seleccions. L'estat de forma de Cristòbal Adell donava esperances per aconseguir un resultat individual molt optimista, i de pas afavorir l'equip en la classificació. Adell no va tindre el seu dia, però puntuava nové. El dotzé lloc de Sebas Sánchez assegurava un bon resultat final, i la resta de l'equip entrava en posicions més endarrerides però per damunt de les previsions inicials. Juan Navarro i Juan Martínez completaven la puntuació aconseguint un magnífic i potser inesperat sisé lloc.