L’XI Día Nacional del Senderista de la FEDME

L’XI Día Nacional del Senderista de la FEDME

Del 28 d’abril a l'1 de maig s’ha celebrat l'XI DIA NACIONAL DEL SENDERISTA de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, en les poblacions Aragoneses de Riglos, Loarre i Anies, organitzat pel Club Peña Guara d'Osca.
A esta activitat federativa a nivell de tot el territori nacional, han assistit els vocals de FEMECV, Jesús Moreno SEMAN, Socorro, Rescat en Muntanya i Refugis i Paco Sales, Activador del Senderista.
Francisco Sales / Activador de Senderistas

 
El  Dia 29 d’abril, diumenge es va realitzar l'ACTIVITAT CENTRAL, que va comptar amb la programació de dos activitats de les sis previstes per a eixe dia, per les serres de Riglos, Loarre i Anies per on discorrien les excursions. A pesar de les males condicions climatologies l’activitat va comptar amb la participació d’uns 300 senderistes vinguts de tots els racons de la geogràfica Espanyola. Finalitzant l’activitat al migdia amb una dinar de germandat i acte protocol·lari en el pavelló poliesportiu de la població de la Vila d'Ayerbe, estigueren presents: el President de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, Joan Garrigos, l'Alcalde de la localitat Carlos Marco i va comptar amb presència del president del Club de Muntanyencs de Tenerife José Carlos Bravo, que va invitar a tots els presents i als muntanyencs de tota Espanya, a la pròxima edició a celebrar en el pont de l'1 de maig del 2013 en la seua illa.
Cal destacar la bona organització per part del Club Peña Guara, ja que totes les activitats es van caracteritzar per les males condicions i del mal temps, la pluja acompanya a tots els muntanyencs durant els dies que van durar les activitats. Es van haver de canviar i variar alguns dels recorreguts de les marxes pel mal estat del terreny, cosa que l’organització va saber coordinar perfectament, donant informació als participants, de les opcions de compaginar les rutes muntanyenques i visitar d’espectaculars patrimoni històric artístic de la zona de Riglos, Loarre i Anies, amb rutes  alternatives. 

Patrocinadores:

  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge