Destacados

Nova Directiva al club CXM València

El club de muntanya CXM València ha renovat la Junta Directiva després de presentar-se una única candidatura que pren relleu de l'anterior.

En esta ocasió la Directiva la formen un total de 9 membres, encapçalats per Javier Cisneros com a president, i recolzat per Yolanda Zaragozá, vicepresidenta i Carlos Maset, secretari.

La resta de membres són els següents: Mar García-Romeral (tresoreria), Joxe Fernández (vocal), Miquel Giménez (vocal), Emilio Martínez (vocal), Héctor Salguero (vocal de carrera) i Toni Torrejón (vocal de muntanya).

El club CXM València forma part de la FEMECV des de 2005, i té com a modalitat esportiva principal la carrera per muntanya. Tots els membres, un centenar esta temporada, estan federats. Com a activitats més importants, el CXM va organitzar el Campionat Absolut en 2007 i el Campeonato de España de clubes FEDME en 2009.

Enguany el seu equip femení va aconseguir, per segona volta, el bronze al Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana. Alguns corredors com Cristina Castillo o J.Carlos Marquina han lluit la samarreta roig-i-negra d'este club, aconseguint diversos títols autonòmics i representant també la FEMECV amb la Selecció Valenciana. Zaira Martínez, campiona d'Espanya Promesa, és actualment l'esportista amb millor palmarès.

A curt termini, el club té intenció de competir al més alt nivell amb l'equip actual, i noves incorporacions per a 2014. Quant a activitats, el proper 26 d'octubre tindrà lloc a Serra el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical on s'espera una ampla participació i activitats paral·leles de gran interès.

Podeu contactar amb el club en cxmvalencia@googlegroups.com

 

Autor: 
premsa FEMECV / CXM València