XI Pujada Nocturna Monduver 2011

XI Pujada Nocturna Monduver 2011

El GMV col•labora per 1a vegada en la XI pujada nocturna al Mondúver
Xavi Català, Grup Muntanya Valldigna.

Aquest dissabte 16 de juliol, des del GMV ens sumarem a la XI pujada nocturna al Mondúver que organitzen els Amics de la Natura de Marxuquera amb la col·laboració de diferents entitats de la Safor, entres les que apareix el GMV i els Ajuntaments de Gandia i Barx.
 
El Grup Muntanya Valldigna farà l'eixida des de la porta del Monestir de Simat a les 20h. Anirem en cotxe fins a les Foies, des d'on pujarem cap al Mondúver. Cal portar una pila i un entrepà per a sopar. Allí dalt ens donen per a picar i beure. Després de llegir-se el manifest corresponent en defensa de la natura (00:00h) baixarem cap a les Foies per agafar el cotxe i tornar a casa.
 
Està l'opció de quedar-se a passar la nit, però, això ja és decisió de cadascú. Si algú pensa passar la nit allí que es porte un sac de dormir.
 
És la primera vegada que el GMV col·labora en aquesta marxa popular al cim del Mondúver. Esperem repetir tots els anys ja que cal unir-nos per defensar la natura i en conseqüència, el nostre benvolgut territori.
 
Esperem que l'activitat siga un èxit de participació, com ja s'ha estat demostrant any rere any.
 
Vine a gaudir de la natura amb nosaltres!

Patrocinadores: