ECOALBERGUE DE LA MOLA

Per a federats del 10%

Ubicació: Novelda (Alacant)


Situat entre el Castell de la Mola i el Santuari de Santa Maria Magdalena a Novelda, a la província d'Alacant,  està el Ecoalbergue La Mola.
Amb instal·lacions completament noves ofereix la possibilitat de gaudir de la història, arquitectura, naturalesa i gastronomia en un entorn únic. Des del Ecoalbergue, naixen diverses rutes marcades pel turó de la Mola, que ens descobreixen paisatges sorprenents com Els Clots, perfectes per a refrescar-se a l'estiu o els refugis picapedrers, vestigis de la història d'aquesta comarca.

 

Compta amb 46 places per a gaudir en família, en grup, amb amics… o en solitari!
Totes elles, equipades amb taquilles i lliteres.
Disposa de dos banys d'ús comú amb dutxes i vestuaris.

Poden complementar l'allotjament amb els règims que ofereix el restaurant (allotjament i desdejuni, mitja pensió, pensió completa…) A més existeix la possibilitat de llogar les mantes per un preu de 3 euros i tovalloles per un euro.

A més les instal·lacions, tenen una sala de descans, amb vista directes al Santuari de Santa Maria Magdalena, amb sofàs i una xicoteta llibreria.

D'altra banda, el Ecoalbergue disposa d'una sala de conferències, amb una capacitat per a 50 persones, on realitzar qualsevol tipus d'exposició, ponència, xarrada, etc. I una sala multiusos, en la qual es pot realitzar tot tipus de tallers i activitats.

Subcategoría
Alojamientos
Teléfono empresa

965 376 231

Dirección

Partida Molinos, 151, 03660 Novelda, Alicante

Población
E-mail
info@ecoalberguelamola.es
Ecoalbergue la MOla

38.40839787168, -0.79231028465546