Nomadic Valencia Camping Car

15% de descompte

Període d'Obertura:
1/1-31/12


Dades d'interés:
Camper àrea de 33 parcel·les, a 12 km al nord de la ciutat de València. Inaugurat a l'octubre de 2020. Allotjament exclusiu per a autocaravanes i vehicles camper. El metre (a 600m.) t'acosta en 20 minutos al centre de València. Extensa xarxa de carril bici en la zona que connecta amb la ciutat de València i els espais naturals més pròxims (Parc Natural de la Serra Calderona, Marjal dels Moros), així com les platges més pròximes. Ens situem al costat d'Albalat dels Sorells, per la qual cosa es pot anar a peu des del *camper àrea per a comprar en els comerços de la localitat.


Instal·lacions i serveis:
Parcel·les entre 45 i 60m2 amb connexió a electricitat 10A i 16A. Les parcel·les més grans tenen presa d'aigua i desguàs per a descàrrega d'aigües grises en la mateixa parcel·la. Disposem de 2 banys per a ús preferent de grup familiar, ideal per a assistir a la dutxa als més xicotets amb espai i privacitat. Llavadora i assecadora. Acollidora zona de *chill out, amb una xicoteta horta ecològica. A la nostra botiga "Nomadic Gastro", disposem d'una cuidada selecció de productes gurmet de proximitat i bio. Wifi gratuït amb bon senyal en la zona de recepció. Oferim informació turística de la zona, així com de la ciutat de València. A la venda la targeta turística VT Card, la qual permet l'ús del transport públic, incloent la línia de metro que té parada a 500 m. del nostre *camper àrea.


Promoció a persones Federades per FEMECV:
15% de descompte sobre la tarifa bàsica: 2 persones en parcel·la estàndard + autocaravana/vehicle camper + electricitat = 15€/nit. Vàlid entre setembre i juny, tots dos mesos inclusivament. Oferta subjecta a disponibilitat en el moment d'efectuar la reserva. La tarifa inclou també l'ús sense cost addicional de les següents instal·lacions: safareig, aigüera, wc i dutxes amb aigua calenta, buidatge i ompliment de depòsits, buidat de wc químic, wifi en terrassa annexa a recepció.

Subcategoría
Alojamientos
Teléfono empresa

684472589

Dirección

C/ Puig de Santa María, 14 - 46135 Albalat dels Sorells

E-mail
info@campingnomadic.com
Nordic Valencia