LensSport – Òptica esportiva – Especialista en ulleres esportives graduades

Hasta un 25% en gafas deportivas

LensSport és una Òptica Esportiva dedicada exclusivament a les ulleres tècniques esportives, amb més de 20 anys d'experiència en el sector i està especialitzada a graduar ulleres esportives.

LensSport és distribuïdor oficial de les principals marques d'ulleres esportives del mercat, com akley, didas, Rudy roject, Bollé, Cébé, entre altres, i abasta totes les disciplines esportives, entre elles l'Alpinisme i el Muntanyisme. Cada esport té les seues ulleres tècniques esportives que s'ajusten a l'esportista a millorar el seu rendiment visual esportiu, ja que les exigències visuals en cada esport són diferents.

Està format per un equip d'òptics-optometristes i Màster en Visió esportiva pel que oferim assessorament personalitzat a l'esportista aconsellant-li el producte que més se li ajusta a les seues necessitats individuals en l'esport que pràctica. La qualitat en el servei el nivell d'especificació és tant que hui dia *LensSport s'ha convertit en l'òptica esportiva en línia de referència a Espanya i comença a tindre el seu buit internacional.

Amb LensSport viuràs l'esport en una altra dimensió.

Si vols conéixer el nostre descompte per a federats de la FEMECV punxa ACÍ.

Subcategoría
Tiendas de deporte y productos para la montaña
Teléfono empresa

967 490 722

Dirección

Calle de la Plaza, 416235 Iniesta  Cuenca

Población
E-mail
info@lens-sport.com
LENSPORTS

39.443792862718, -1.7491968