Càmping Refugi de Pescadors

Descompte 10% temporada baixa 5% temporada alta

El càmping Refugi de Pescadors es troba en un vessant a la vora del riu Duero en el municipi de Covaleda, Soria, enmig de la pineda més gran d'Espanya i custodiat pel pic Urbión.

Un lloc ideal per a passar uns dies amb amics o en família gaudint de la tranquil·litat que transmet l'entorn natural o aprofitant per a practicar esports a l'aire lliure com a escalada, senderisme, bicicleta de muntanya, piragüisme o esquí. En la zona existeix una àmplia oferta d'activitats aptes per a totes les edats com a parc de cordes, vies ferrates, excursions micològiques, etc.

El Càmping té una superfície de 5,5 hectàrees repartides en dues zones. La inferior, amb vista al riu i al Pont de Sòria, amb un bloc sanitari gran amb canviador de bebés i zona per a safaretjos de roba i aigüeres. I una altra superior, més tranquil·la, amb els mateixos serveis. A més d'un ampli espai per a acampada (entorn de 80 parcel·les), el càmping disposa de quatre bungalows de fusta amb capacitat per a quatre persones, totalment equipats.

Subcategoría
Alojamientos
Teléfono empresa

618 016 420 975 370 509

Dirección

El lomo, s/n42157 Covaleda (Soria)

Población
E-mail
info@campingcovaleda.com
Camping los pescadores

41.923973, -2.872549