Descompte 20% sobre la tarifa habitual

Clínica Marpe és un centre multidisciplinari especialitzat en dolors osteo-musculars,  lesions esportives i de columna: protusiones i hèrnies discals, contractures, ciàtiques, lumbago etc. Amb tractament especialitzat en l'esportista amb un treball en equip. Les àrees són; fisioteràpia esportiva, osteopatía, acupuntura, neuromodulacion i electrilisis percutanea, Cambra hiperbarica; hiperoxigenacion, per a lesions esportives i millorar rendiment esportiu, podologia esportiva, estudis biomecánicos de gestos esportius, nutrició esportiva, activació muscular, readaptació esportiva, estudis musculars dinàmics amb ecografo per a avaluar el to muscular mes utilitzat en cada esport i previndre lesions.

Equipats amb els mitjans tecnològics més avançats i professionals altament qualificats en àrees de osteopatía, acupuntura, fisioteràpia esportiva, podologia, estudi biomecánico de la trepitjada, nutrició, centre homologat en tècnica EPTE amb ecografia… (Aquesta última es tracta d'una tècnica revolucionària i eficaç en el tractament de tendinopatias i lesions musculars i ligamentosas), sistemes més avançats de diagnòstic com són els sensors inercials de moviment, ecògraf...

Pioners en l'ús de COL·LAGEN injectat per a tractament de lesions de teixits blans; tendons, músculs, lligaments, fascias, espolones….

Som únic centre homologat amb certificat sanitari en EPTE, electròlisi percutánea terapèutica.

CAMARA HIPERBARICAIONERS en província d'Alacant.

Subcategoría
Centros clínicos
Teléfono empresa

965 42 72 18

Dirección

C/ Daoiz 3 B03203 Elche (Alicante)

Población
E-mail
info@clinicamarpeelche.com
Clinica Marpe

38.267268941948, -0.69340695396639

Archivo(s) adjunto(s)
Servici670.12 KB