Muntanya Inclusiva i Solidaritat

Actualitat

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Volem obrir amb tu un nou camí a la muntanya…

 

Des d'aquesta nova vocalia, volem SENSIBILITZAR als clubs i a la població en general de la importància de la PARTICIPACIÓ de persones amb diversitat funcional en els esports de muntanya.

A més, té com a fi impulsar la participació de totes les persones en aquestes activitats, fent possible un “MUNTANYISME INCLUSIU I SOLIDARI” on participen junts persones amb i sense discapacitat.

 

OBJECTIUS DE LA NOVA VOCALIA

Sensibilitzar a la població a través de la visualització d'activitats de muntanyisme inclusiu, en el qual participen persones amb i sense discapacitat.
Afavorir la participació de persones amb diversitat funcional en les activitats en el medi natural a través de les federacions.
Promoure valors solidaris que ajuden la població muntanyenca a sentir que forma part d'una mateixa família i casa comuna com és el medi natural. 
Fomentar la inclusió de persones en risc d'exclusió social a través de les activitats físiques en el medi natural (AFMN). 
Si tens inquietuds, suggeriments, dubtes, o realitzaràs algun esdeveniment relacionat amb aquesta vocalia…no dubtes a contactar amb nosaltres/as.muntanya.inclusiva@femecv.com

“RES HAURIA POGUT SUCCEIR SI ALGÚ NO HO HAGUERA IMAGINAT” Reinhold Messner)